НЯКОЛКО ДУМИ ЗА НАС

Ние създаваме възможности, където твоят талант среща иновациите в света на фотографията!

Обичаме това, което правим.

В качеството си на онлайн магазин, специализиран в иновативни решения, ние се стремим да съчетаем изключително качество със специален и персонализиран подход към нашите клиенти, осигурявайки им не само продукти, но и усещане за удовлетворение и доверие в нашата марка.

Избрани брандове

Предлагайки избрани брандове, които са водещи в областта на иновативните продукти, ние подчертаваме нашия стремеж към качество и иновации. С утвърдени партньори, споделящи нашите ценности, създаваме и предлагаме най-добрите решения за нашите клиенти.

about us 3 image 1 - selfiestick.bg
ИНТУИТИВЕН ЕЛЕГАНТЕН ДИЗАЙН

За нашия онлайн магазин

Добре дошли в иновативния свят на селфи стиковете и фотографията!

Добре дошли в SelfieStick.bg – най-добрата дестинация за селфи ентусиасти! Ние сме водещ онлайн магазин, специализиран за селфи стикове, стативи, фото кутии и други аксесоари за мобилна фотография. Нашата цел е да предоставяме висококачествени продукти, чрез които ще запечатвате любимите си моменти с лекота.

Ние от SelfieStick.bg разбираме колко е важно запазването на специалните моменти от живота. Ето защо внимателно подбрахме селфи стикове и аксесоари, които отговарят на всяка ваша нужда. Независимо дали сте професионален фотограф, инфлуенсър или просто човек, който обича да снима, ние имаме идеалния продукт за вас.

Гордеем се с отношението си към клиентите и предоставяме обслужване на изключително високо ниво. Нашият екип винаги е готов да ви помогне да изберете правилния продукт за вашите нужди и да отговори на всички възникнали въпроси. Също така предлагаме бърза и надеждна доставка, като гарантираме, че вашите продукти ще пристигнат в перфектно състояние и навреме.

В допълнение към нашата широка продуктова гама, се ангажираме да предоставяме конкурентни цени на пазара. Вярваме, че качеството на обслужването трябва да кореспондира с това на нашите продукти. Заради това се стремим да предложим най-доброто съотношение между цена и качество.

В SelfieStick.bg сме запалени по мобилната фотография и удоволствието, което носи. Надяваме се, че нашите продукти ще ви вдъхновят да улавяте повече от ценните моменти в живота и да ги споделяте със света. Благодарим ви, че избрахте SelfieStick.bg и се радваме да ви обслужим!

SNP TEAM

Нашето семейство

Открийте иновации, изследвайте възможности, с нас като ваш партньор.

Нашето семейство от уебсайтове е създадено с цел да предоставим на нашите клиенти индивидуалено преживяване в пазаруването. Всичко това постигаме, като ги насочим към специфичните секции, където могат да се насладят на богатата гама продукти във всяка област. Това отразява нашето усилие към персонализирано и внимателно обслужване на всеки клиент.

SmartDeal.bg S deal.eu Sonoff smart home 02@13x 1 - selfiestick.bg
Основен сайт
SmartDeal.bg
Selfiestick.bg-online-shop_02
Фотография
Selfiestick.bg
Endoscope.bg endoscope endoscope camera microscope professional camera endoscopy 4 - selfiestick.bg
Иновации
Endoscope.bg
Sonoff.com 4 - selfiestick.bg
Смарт решения
Sonoff.com

Работим върху всеки аспект на планирането

2020
ГОДИНА НА ОСНОВАНЕ
100000+
ЩАСТЛИВИ КЛИЕНТИ
50+
ФИРМИ РАБОТЕЩИ С НАС
2
ОФИСИ
20+
БРАНДА
8
ДОВЕРЕНИ ПАРТНЬОРИ